Det är oss du möter på Månen

Sofia Hadders, J A P Yoga & Må Bra

Certifierad kundaliniyogalärare, utbildad i medicinsk yoga, breathwalk, reflekternade skrivande med mera. Sofia har utövat yoga sedan 2005 och undervisat sedan 2012. Hon har sen fortsatt att utbilda sig inom yoga och andra områden relaterade till hälsa. Parallellt med J A P och studier arbetar Sofia deltid som utvecklingsledare.

Mer information hittar du på: 

www.japyogaochmabra.se

Eva Stoltz, Stoltz Yoga & energi

Certifierad lärare i kundaliniyoga. Har även utbildning i medicinsk yoga och gong/ljud- utbildningar.

Eva har kurser i kundaliniyoga, meditation och vedisk astrologi samt har evenemang med yoga och gongbad. 

För övrigt jobbar Eva med frekvensbalansering och läser horoskop enligt vedisk astrologi.

Mer information hittar du på:

www.stoltzyoga.se

Helene Norgren är lärare i hathayoga och yinyoga. Helene har praktiserat yoga i 20 år och har undervisat sedan 2021. Helene drivs av en önskan om att alla ska hitta sin egen yoga för ett ökat välbefinnande i både kropp och själ. Helene är även lärare i Vedic Art - intuitivt kravlöst skapande genom måleri.

Dessutom arbetar Helene som djursjukskötare på en veterinärklinik.

Mer information hittar du på bokadirekt.se och på facebook/Yogaateljen Mer information hittar du på:

www.yogaateljen.webnode.se/

Klara Vading är yogalärare i multistyle som inkluderar hatha yoga, yinyoga, Ashtanga yoga samt pranayama, anatomi och grundläggande ayurvedisk filosofi. Hon har jobbat som yogalärare sedan 2019 och är även certifierad Flexibility Coach® genom Gravity Yoga®. Klara vill att alla ska känna sig välkomna, oavsett förkunskaper eller kroppstyp. Vid sidan av yogan och studier jobbar Klara som kökssäljare och som frilansmusiker. Hon är även intresserad av skapande i olika former. Mer information hittar du på: www.vadingyoga4.webnode.se 

Marie-Louise Holmgren är en intuitiv yogalärare och terapeut som har fördjupat sig i hur vi kan skapa hälsa på alla plan genom att påverka vår energi.

Hon startade sin egen yoga praktik under 1980 talet på Skandinavisk Yoga och Meditationsskola i Stockholm. Marie-Louise utvecklade senioryoga tillsammans

med en kollega från Umeå under 2010 och har sedan dess kontinuerligt hållit Senioryoga lektioner i egen regi. Mer information om Marie-Louise utbildning, yoga och behandlingar hittar du på:

www.pramoda.se