På gång

Tider för aktuella kurser hittar du under Scheman

Varmt välkommen att avsluta måndagen med Meditation & Gongbad!

Mån 27 mars, 19.15-20.30

Vi börjar med en meditation för att hitta stillheten och balansen inom oss. Därefter lägger du dig bekvämt tillrätta och låter gongarnas vibrationen skölja genom kropp och sinne under ca 45 min. Ljudet av gongarna är mycket läkande och tar bort stress och blockeringar i dig.

Ingen förkunskap krävs!

Välkommen!

/Eva

Läs mer här!

EXTRAINSATT - en längre kriya för kreativ energi

Lördag 1 april kl. 9:30-11:30

Det här passet är för dig som upplever dig vara i hyfsat god fysisk kondition och för dig som vill utmana dig oavsett hur det är ställt med din fysiska kondition. Vi gör en längre och delvis krävande kriya. Humor och självdistans kan vara bra att ha med sig till passet. Och en flaska med vatten. Energipåfyllnad i form av frukt finns att fylla på med direkt efter passet.

Anmälan (som är bindande) senast 30 mars görs genom att Swisha 200:- (vid anmälan senast 25/3) eller 250:- (vid anmälan efter 25/3) till 070-6074554. Skriv datum för passet som meddelande. Kvitto får du per mejl eller på plats i samband med passet.

Välkommen!

/Sofia J A P Yoga & Må Bra

Avsluta Påskhelgen med att ta hand om övre delen av din ryggrad!

Mental stress gör att musklerna runt hals och nacke blir spända vilket gör att många blir stela och får ont i dessa områden.

Under den här förmiddagen kommer vi göra yogaövningar för käkar och ett yogapass (kundaliniyoga) för nacke, axlar och skuldror. Därefter vilar vi i ett längre gongbad (ca 45 min), där gongarnas vibrationer tar bort blockeringar och spänningar i kropp och sinne. Vi kommer också att hinna med en meditation.

Ingen förkunskap krävs!

Anmäl dig senast den 6 april via Boka Direkt här!

Eller via mejl: info@stoltzyoga.se

Pris: 250 kr som du swishar till 073-4241463 när du fått bekräftelse att du är anmäld. Om du går någon kurs hos mig nu i vår får du 15% rabatt. Det går också att betala med e-passi.

Om passet av någon anledning skulle ställas in får du pengarna tillbaka.

Kostnadsfri avanmälan kan göras senast 6 april. Vid avanmälningar efter den 6 april debiteras hela avgiften.

Varmt välkommen att ta bort spänningar i övre delen av ryggraden!! /Eva

En dag i själens tjänst

Lördagen den 15 april 8:00 - 14:30

Välkommen till en dag i själens tjänst! Vaddå själen, kanske du undrar. Eller så har du en etablerad relation till din själ. Oavsett så hedrar vi idag idén om att vi alla har en själ. Vi kommer att yoga, göra olika skrivövningar med stöd av reflekterande skrivande, dela reflektioner (inte texter) med varandra och meditera. Anmälan senast 5 april.


All information om dagen och anmälan hittar du här.

Instruktörsutbildning Medicinsk Yoga

Kursdagar höstterminen 2023 (6 dagar)
18-20 augusti + 22-24 september

Kurstider: Varje dag mellan 09.00 – 16.00

Kurskostnad: 13 500 kr (inkl moms). Kursmaterial ingår i kurskostnaden bl a boken MEDICINSK YOGA en väg till bättre hälsa av Ulrika Berglind.

Mer information hittar du på Yogakraft.